Palvelutalo


Palvelutalo Mäntyrinne

tarjoaa monipuolisia palveluja vanhuksille ja vammaisille. Toiminnan perusta on asukkaiden ja henkilökunnan lämmin vuorovaikutus sekä tiivis yhteistyö omaisten ja muiden läheisten kanssa. Talossamme on vireä ilmapiiri, ja tarjoamme mahdollisuuksia aktiiviseen osallistumiseen. (yhteystiedot)

Palveluasunnot ovat itsenäisiä kaksioita, jotka on tarkoitettu parempikuntoisille henkilöille. Ryhmäkodit on tarkoitettu paljon apua tarvitseville henkilöille. Asuminen niin palveluasunnossa kuin ryhmäkodissakin perustuu vuokrasopimukseen. Hoiva- ja hoitoapua sekä muita palveluja asukkaat saavat yksilöllisen tarpeensa mukaisesti.

Kahvila-ravintolamme palvelee kaikkia kävijöitä. Lisäksi talostamme voi ostaa tukipalveluja, joilla tuetaan omassa kodissa selviytymistä. Näitä ovat sauna- ja pyykkipalvelut.

Palvelutalo Mäntyrinteessä on monia erilaisia toimintaryhmiä sekä talon asukkaille, rivitalojen asukkaille että muillekin ikäihmisille. Järjestämme myös runsaasti juhlia, tapahtumia ja vaikkapa päivätansseja.